Spring naar inhoud

Review van de DS215J door hardware.Info

Hardhwi-silver-award-nlware.info heeft een review geschreven over de Synology DS215J. De conclusie is dat de NAS zeker kunnen aanbevelen en geven de de Nas dan ook een Silver Award.

Als je een NAS aanschaft, dan zouden we je overigens eigenlijk altijd een NAS met ruimte voor minimaal twee schijven aanraden. Vooral omdat veel mensen een netwerkschijf als deze gebruiken voor de opslag van belangrijke data is het erg belangrijk dat de data behouden blijft. Schijven kunnen nu eenmaal defect raken en door twee schijven in te bouwen en deze te spiegelen – dezelfde data op beide schijven – heb je geen probleem als een van de disks het leven laat. Uiteraard is het daarnaast van belang om echt belangrijke data ook op een locatie buitenshuis te bewaren voor het geval er een keer brand uitbreekt of iets anders verschrikkelijks gebeurt.

De review: Synology DS215j review: Perfecte instapper?

Synology DS215JDe Synology DS215J is te krijgen bij Shadowfax ICT vanaf €19,95 per maand. Deze wordt dan volledig onderhouden en de data gebackupped naar een ander lokatie. Zie de home-page voor meer informatie.

Mocht meer vragen hebben over het kopen van een Synology NAS kun je altijd contact met me opnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.